Tarieven oefengroepen

Naast de individuele fysiotherapeutische zorg hebben wij ook verschillende oefengroepen ontwikkeld voor volwassenen en kinderen met verschillende (chronische) aandoeningen. 

Babymassage
De kosten voor 3 lessen van anderhalf uur bedragen € 80,- (per ouder met kind). Dit is inclusief massageolie, gebruik van badhanddoek, informatieboekje over de massagetechnieken een kopje koffie of thee bij elke bijeenkomst. De kosten dienen voorafgaand aan de cursus te worden voldaan.

Bewegen met COPD
Deelname aan deze oefengroep wordt vergoed uit de basisverzekering. Hoeveel behandelingen u hiervoor vergoed krijgt is afhankelijk van het zorgzwaarte profiel van de COPD. Uw fysiotherapeut kan u hier meer uitleg over geven

Indien u niet meer in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar bedragen de kosten voor deelname € 15,- per les.

Kwetsbare ouderen
Deelname aan deze oefengroep wordt vergoed uit de, indien aanwezig, aanvullende verzekering waarin fysiotherapie is opgenomen.

Mindfullness
Als u doorverwezen bent door een arts of een collega fysiotherapeut omdat het in uw behandelschema past, zou het mogelijk kunnen zijn dat de mindfulness training uit de aanvullende verzekering betaald wordt. Zo niet, of als u niet voldoende in de aanvullende verzekering heeft of niet aanvullend verzekerd bent, dan kost de training € 200,- voor 8 lessen, inclusief cursus materiaal. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden.

Parkinson beweeggroep
De eerste 20 behandelingen worden vergoed uit de, indien aanwezig, aanvullende verzekering waarin fysiotherapie is opgenomen. Vanaf de 21ste behandeling wordt dit vergoed vanuit de basisverzekering

Runningtherapie
Individuele training à 1 uur € 80,-

Terug in Actie
Deelname aan deze oefengroep wordt vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Indien uw vergoeding is bereikt of u niet aanvullend verzekerd bent, dan kunt u via het particuliere tarief van 15 euro per training deelnemen.

Onze fysiotherapiepraktijk maakt onderdeel uit van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd met onder andere huisartsen en een apotheek.

Openingstijden

maandag

08.00 - 21.00 uur

dinsdag

08.00 - 21.00 uur

woensdag

08.00 - 19.30 uur

donderdag

08.00 - 21.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact

Betje Wolffplein 170,
1628 NV  Hoorn
Tel: 0229-280999

Leonard Bernsteinhof 4
1628 TT Hoorn
Tel: 0229-280 999
fysiotherapie@kersenboogerd.nl