Opleidingspraktijk

opleidingspraktijk-fysiotherapie-Kersenboogerd-Hoorn

Onze praktijk is een erkend stageadres voor studenten fysiotherapie die studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook studenten manuele therapie en bekkenfysiotherapie (SOMT University of Physiotherapy) in Amersfoort bieden wij een erkend stageadres.

Een stage maakt voor studenten een essentieel onderdeel uit van hun studie. Door een stage doet de toekomstige fysiotherapeut / manueeltherapeut werkervaring op, legt contacten binnen zijn/haar vakgebied en past de kennis die is opgedaan op de opleiding toe in de praktijk.

Om een erkend stageadres te zijn en te blijven vinden er vanuit de opleidingen regelmatig kwaliteitscontroles plaats binnen onze praktijk.

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.