Oefengroepen

oefengroepen-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

Wie een probleem heeft, wil dat snel en deskundig opgelost zien. Dat geldt helemaal voor problemen met uw gezondheid. Bij Fysiotherapie Kersenboogerd bent u aan het juiste adres als u problemen heeft met het bewegend functioneren. Wij bieden u een passende behandeling.

Voor iedere aandoening een specialist

Ons team aan professionele fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen met hoogkwalitatieve zorg waarbij u en uw klacht centraal staan. We onderscheiden ons door ons ruime aanbod aan fysiotherapeutische specialisaties. Door samen met u te werken aan úw gezondheid ontstaat de beste garantie voor herstel.

Diverse oefengroepen

Naast individuele fysiotherapie kunt u in onze praktijk deelnemen aan diverse oefengroepen. Zo zijn er speciale beweeggroepen voor kinderen maar ook mensen met een specifieke gezondheidsklacht. Hieronder ziet u een overzicht van de oefengroepen waar u zich voor kunt aanmelden:

1x1-trans

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.