FysioFitness

U wilt sporten, maar u wilt dat op een verantwoorde wijze doen. Vanuit deze gedachte hebben wij het initiatief genomen FysioFitness te starten voor mensen die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of op peil willen houden onder deskundige begeleiding.

Wat is FysioFitness?
Het unieke van FysioFitness is verantwoord trainen via een goed afgestemd programma. FysioFitness biedt deskundige voorlichting, advisering, training en ondersteuning voor iedereen die op verantwoorde wijze wil trainen. Naast de ‘fysieke’ doelen staat ook het plezier in bewegen centraal. De deelnemers moeten plezier beleven aan deelname aan het programma, zowel op korte als op lange termijn.

U traint in groepsverband met een individueel programma. Uw vorderingen worden regelmatig geëvalueerd en wanneer nodig wordt uw trainingsprogramma aangepast. Door deze individuele aanpak proberen we uw veiligheid zo goed mogelijk te garanderen.

Hoe ziet de training eruit?
Aan de hand van een uitgebreide intake zal worden vastgesteld hoe uw trainingsprogramma eruit zal gaan zien. Dit doen we naar aanleiding van uw persoonlijke trainingsdoelstelling en door het afnemen van een aantal tests die uw spierkracht, lenigheid, vetpercentage en uithoudingsvermogen meten. Daarnaast wordt het trainingsprogramma zorgvuldig aangepast aan eventuele klachten. U krijgt vervolgens gerichte instructies hoe u het beste met uw klachten kunt trainen. Het gehele trainingsprogramma wordt dus samengesteld naar uw wensen en afgestemd op uw mogelijkheden.

De training bestaat o.a. uit het uitvoeren van oefeningen op apparatuur die gekenmerkt wordt door zijn eenvoudige bediening. De resultaten van elke training zijn direct te controleren door middel van een computer die gekoppeld is
aan de trainingsapparatuur. Om trainingseffecten te bepalen bestaat de mogelijkheid kandidaten herhaaldelijk te testen.

Onze Fysio Fitness begeleiders
De FysioFitness heeft de volgende begeleiders: Tessa Tambach, Nick Bakker, Iris Kok, Amber Jesterhoudt, Moniek Markering en Stephanie Scholte.

Voor wie is FysioFitness?
FysioFitness is bedoeld voor iedereen die gezond en op verantwoorde wijze wil bewegen om de lichamelijke conditie te verbeteren of op peil te houden onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.

Waar vindt FysioFitness plaats?
FysioFitness wordt gegeven in de trainingszaal op locatie Grevelingen (Leonard Bernsteinhof 4).

Wanneer is FysioFitness?

Dagen van de week  Trainingstijden ochtend Trainingstijden middag/avond
Maandag 08.00 – 10.00 uur 16.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 10.00 uur

17.00 – 18.00 uur
18.30 – 20.30 uur

Woensdag 08.00 – 10.00 uur 18.30 – 19.30 uur
Donderdag 08.00 – 10.00 uur 17.00 – 18.00 uur
18.30 – 20.30 uur
Vrijdag 08.00 – 10.00 uur  geen training

Wat kost deelname aan FysioFitness?
Klik hier voor onze tarieven!

Kijk voor de kosten die verbonden zijn aan andere oefengroepen op de pagina tarieven oefengroepen.

Hoe schrijf ik me in?
U kunt zich bij de assistente op de locatie Leonard Bernsteinhof aanmelden voor deelname aan Fysiofitness. Er wordt voor u een afspraak gemaakt voor intake bij de begeleidende fysiotherapeut, het intake formulier kunt u alvast downloaden, uitprinten en invullen. Tijdens het intake gesprek wordt ook besproken welke dag en tijd u schikt. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de pagina inschrijven oefengroepen. Voor FysioFitness gelden de volgende algemene voorwaarden.

Extra informatie
In verband met blessurepreventie en goede uitvoering van de oefeningen adviseren wij u goede trainingsschoenen (zonder zwarte zolen) en gemakkelijk zittende kleding te dragen. Om hygiënische redenen verzoeken we u om altijd een handdoek mee te nemen naar de sportzaal. Na afloop van de training bestaat de mogelijkheid te douchen.

Heeft u een HoornPas van de gemeente Hoorn? Hiermee kunt u ook bij ons komen sporten.

Onze fysiotherapiepraktijk maakt onderdeel uit van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd met onder andere huisartsen en een apotheek.

Openingstijden

maandag

08.00 - 21.00 uur

dinsdag

08.00 - 21.00 uur

woensdag

08.00 - 19.30 uur

donderdag

08.00 - 21.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact

Betje Wolffplein 170,
1628 NV  Hoorn
Tel: 0229-280999

Leonard Bernsteinhof 4
1628 TT Hoorn
Tel: 0229-280 999
fysiotherapie@kersenboogerd.nl