Locaties

locaties-fysiotherapie-kersenboogerd

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd op de volgende twee locaties in Hoorn.

Locatie Betje Wolffplein

Gezondheidscentrum Kersenboogerd
Betje Wolffplein 170
1628 NV Hoorn
tel: 0229 – 280 999

Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Voor patiënten die moeilijk kunnen traplopen, hebben we een lift beschikbaar.

Parkeren: Aan de overkant van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd is een groot parkeerterrein. U kunt hier gratis parkeren. Wel dient u een parkeerschijf zichtbaar in uw auto te leggen. Maximale parkeertijd bedraagt 1,5 uur.

Locatie Grevelingen

Gezondheidscentrum Kersenboogerd
Leonard Bernsteinhof 4
1628 TT Hoorn
tel: 0229 – 280 999

Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in het pand.

Parkeren: Aan de overkant van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd is een groot parkeerterrein behorende bij Supermarkt Deen. U kunt hier gratis parkeren voor onbeperkte tijd. Ook kunt u uw auto parkeren onder het woonblok van het Leonard Bernsteinhof.

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.