Jeugdfitness

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je beginnen met fitness, dan is dit misschien wat voor jou!

Wat is jeugdfitness?
Jij, uw zoon/dochter wil beginnen met fitnessen, en  wil dit op een verantwoorde wijze doen. Vanuit deze gedachte hebben wij het initiatief genomen Jeugdfitness te starten. Onder deskundige begeleiding zal er voor jou of uw zoon/dochter een trainingsprogramma op maat gemaakt worden. Het unieke van Jeugdfitness bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum Kersenboogerd is dat wij verantwoord en begeleid  trainen bieden voor deze leeftijdsgroep.

Hoe ziet de training eruit?
Je traint in groepsverband met leeftijdgenoten. Je kunt er voor kiezen elke week mee te doen met de losse oefeningen en circuittraining of je traint met je gepersonaliseerde trainingsschema. Aan het einde van de training wordt er afgesloten met een buikspierkwartier.

Onze jeugdfitness begeleider
Kirsten Vermeulen en Iris Kok zijn als fysiofitness begeleiders verbonden aan Fysiotherapie Gezondheidscentrum  Kersenboogerd in Hoorn.

Voor wie is jeugdfitness?
Jeugdfitness is voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar oud die op een verantwoorde manier wil sporten. Dit kan zijn vanwege een blessure, een aandoening of gewoon omdat je dat prettig vindt.

Waar vindt jeugdfitness plaats?
De lessen worden gegeven in de trainingszaal op locatie Grevelingen (Leonard Bernsteinhof 4).

Wanneer is jeugdfitness?
Training is alleen mogelijk op de onderstaande dagen en tijden:

Dagen van de week Trainingstijden
Maandag 17.00 – 18.00 uur
Woensdag 17.00 – 18.00 uur

Wat kost deelname aan jeugdfitness?
Voor de jeugdfitness rekenen wij een gereduceerd tarief.

Klik HIER voor de tarieven oefengroepen.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het familie abonnement gelden er andere tarieven, hiervoor kunt u terecht op de pagina tarieven fysiofitness. Kijk voor de kosten die verbonden zijn aan andere oefengroepen op de pagina tarieven oefengroepen.

Hoe schrijf ik me in?
Je kunt je bij de receptie op locatie Grevelingen aanmelden voor deelname aan de jeugdfitness of ons bellen via telefoonnummer 0229 – 280999. Er wordt voor je een afspraak gemaakt voor intake bij de fysiofitness begeleider.

Wat neem ik mee?
In verband met blessurepreventie en een goede uitvoering van de oefeningen adviseren wij goede trainingsschoenen (zonder zwarte zolen) en gemakkelijk zittende sportkleding. Om hygiënische redenen verzoeken wij je altijd een handdoek mee te nemen naar de sportzaal en niet te trainen  met schoenen welke buiten zijn gedragen.

Extra informatie
Als je doorverwezen bent door een arts of een collega fysiotherapeut omdat het in je behandelschema past, zou het mogelijk kunnen zijn dat het uit de verzekering betaald wordt. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Onze fysiotherapiepraktijk maakt onderdeel uit van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd met onder andere huisartsen en een apotheek.

Openingstijden

maandag

08.00 - 21.00 uur

dinsdag

08.00 - 21.00 uur

woensdag

08.00 - 19.30 uur

donderdag

08.00 - 21.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact

Betje Wolffplein 170,
1628 NV  Hoorn
Tel: 0229-280999

Leonard Bernsteinhof 4
1628 TT Hoorn
Tel: 0229-280 999
fysiotherapie@kersenboogerd.nl