Fitness 4 Kids

Fitness 4 Kids is een beweegprogramma voor kinderen die zich niet thuis voelen bij een sportclub of geen geschikte sport kunnen vinden. Deze kinderen maken een grotere kans op een inactieve leefstijl.

Door de groepen klein te houden kunnen wij al onze aandacht bij de kinderen houden en hen helpen meer plezier te krijgen in het bewegen en hen zo te stimuleren een leven lang te bewegen.

Niet alleen helpen wij de kinderen met extra beweegplezier maar ook met het behalen van de beweegnorm.

Ben je tussen de 9 en 13 jaar en wil je meer bewegen, dan is dit misschien wat voor jou!

Hoe ziet de training eruit?
In de les doen wij alles in groepsverband. De lessen zijn onderverdeeld in:

  • 30 min matig tot intensieve cardio training
  • Spier- en botversterkende oefeningen d.m.v. oefeningen op ons kracht apparatuur/ of een circuitvorm met vrije oefeningen om de basisvormen van bewegen te verbeteren.

Onze Fitness 4 Kids begeleiders
Kirsten Vermeulen is als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, lid van het COPD team, Kids in Control team en docent babymassage verbonden aan Fysiotherapie Gezondheidscentrum Kersenboogerd in Hoorn.

Jurriën Vissie is als fitnesstrainer en lid van het Kids in Control team verbonden aan Fysiotherapie Gezondheidscentrum Kersenboogerd in Hoorn.

Voor wie is Fitness 4 Kids?
Fitness 4 Kids is voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar oud.

Waar vindt Fitness 4 Kids plaats?
De Fitness 4 Kids lessen worden gegeven in de trainingszaal op locatie Grevelingen (Leonard Bernsteinhof 4).

Wanneer is Fitness 4 Kids?

Dagen van de week Trainingstijden
Woensdag 15.30 - 16.30 uur

Wat kost deelname aan Fitness 4 Kids?
Voor Fitness 4 Kids rekenen wij een gereduceerd tarief
Klik HIER voor de tarieven oefengroepen.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het familie abonnement gelden er andere tarieven, hiervoor kunt u terecht op de pagina tarieven Fysiofitness. Kijk voor de kosten die verbonden zijn aan andere oefengroepen op de pagina tarieven oefengroepen.

Hoe schrijf ik mijn kind in?
U kunt contact opnemen met onze beide locaties om uw kind aan te melden. Uw kind komt eerst bij onze fysiofitness begeleider voor een intake gesprek.

Wat neem je mee naar de les?
In verband met blessurepreventie en een goede uitvoering van de oefeningen adviseren wij goede trainingsschoenen (zonder zwarte zolen) en gemakkelijk zittende sportkleding. Om hygiënische redenen verzoeken wij je altijd een handdoek mee te nemen naar de sportzaal en niet te trainen  met schoenen welke buiten zijn gedragen.

Extra informatie
Als je doorverwezen bent door een arts of een collega fysiotherapeut omdat het in je behandelschema past, zou het mogelijk kunnen zijn dat het uit de aanvullende verzekering betaald wordt. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Onze fysiotherapiepraktijk maakt onderdeel uit van het Gezondheidscentrum Kersenboogerd met onder andere huisartsen, een apotheek en jeugdgezondheidszorg.

Openingstijden

maandag

07.30 - 21.00 uur

dinsdag

07.30 - 21.00 uur

woensdag

07.30 - 21.00 uur

donderdag

08.00 - 21.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact

Betje Wolffplein 170,
1628 NV  Hoorn
Tel: 0229-241044
Leonard Bernsteinhof 4
1628 TT Hoorn
Tel: 0229-280 999
fysiotherapie@kersenboogerd.nl