Nieuw(s) in de praktijk – 2014

nieuws-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg staan niet stil. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapeutische behandelingen. Ook vindt u hier informatie met betrekking tot nieuws uit onze eigen fysiotherapie praktijk.

Nieuwsbrief oktober 2014

Eigen regie, zelfmanagement, je hoort het tegenwoordig vaak. Het is iets waar ‘men’ meer van wil en wat in verband wordt gebracht met het terugdringen van kosten. In de nieuwsbrief oktober vindt u informatie om zelf te sturen. Maar u hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Nieuwsbrief september 2014

Dit keer veel informatie over de mogelijkheden om uw gezondheid te bevorderen. Over bewegen, dat in de dagelijkse praktijk vaak niet lukt, maar toch zo ongeveer het belangrijkste is dat u voor uzelf kunt doen en nog veel meer! U kunt onze nieuwsbrief september hier als pdf downloaden.

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.