Inloopspreekuur

inloop-spreekuur-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

Van maandag tot en met vrijdag organiseren wij een inloopspreekuur. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt op dezelfde dag dat u bent verwezen door uw huisarts. U kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken voor het inloopspreekuur. Bent u verwezen naar een manueel-, bekken-, psychosomatisch- of kinderfysiotherapeut dan kunt u contact opnemen met onze assistente. Klachten die behandeld worden door deze gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn niet geschikt voor het inloopspreekuur.

Op het inloopspreekuur wordt een kwartier tijd voor u gereserveerd. U kunt via de assistente fysiotherapie aan de balie een afspraak maken of via telefoonnummer 0229- 280 999.

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.