Afspraak annuleren

eerste-afspraak-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

Een afspraak annuleren

U wordt bij ons behandeld op afspraak. Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

U kunt op verschillende manieren uw afspraak annuleren:

  • Stuur een mail naar fysiotherapie@kersenboogerd.nl met uw naam, de behandelend fysiotherapeut, de dag en het tijdstip van de behandeling die niet door kan gaan
  • Bel de praktijk op 0229 – 280 999. Krijgt u de voicemail dan kunt u deze inspreken met uw naam, de behandelend fysiotherapeut, de dag en het tijdstip van de behandeling die niet door kan gaan
  • Bel het gezondheidscentrum op 0229 – 241 044 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 13.00 uur)

Indien u ’s avonds of in het weekend af wilt bellen, kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat van onze praktijk (0229 – 280 999).

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.