Afspraak maken

Afspraak_maken-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

U wordt bij ons behandeld op afspraak en/of verwijzing. U kunt zich telefonisch of persoonlijk aanmelden bij de receptie van beide locaties. Wanneer dit mogelijk is, wordt direct een afspraak met u gemaakt zodat u dezelfde dag nog bij ons terecht kunt. Het is niet altijd mogelijk om direct dezelfde dag een afspraak in te plannen maar wij streven er in ieder geval naar u binnen 3 werkdagen in te plannen bij één van onze fysiotherapeuten.

Uw bezoek aan de praktijk

Wanneer u een vervolgafspraak heeft, hoeft u zich niet te melden bij de receptie en kunt u plaats nemen in de wachtkamer. Bent u iets te laat dan is het verstandig u wél even te melden bij de receptie. De locatie van de behandeling wordt bij het maken van de afspraak aangegeven en/of op uw afsprakenkaartje vermeld. Wij vragen u om zich wel te melden bij de eerste afspraak zodat uw patiëntgegevens kunnen worden gecontroleerd en/of aangevuld.

Op de volgende pagina’s vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

 

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. We doen dit om te bepalen hoe we onze website nog beter en klantvriendelijker voor u kunnen maken. Door op "accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.